Yeni Ürünler
Kampanyadaki Ürünler
En Çok Satılan Ürünler
Sıkça Sorulan Sorular
TV ile ilgili sorularınız:
Görüntü ve ses yok ise
Televizyonunuzun fişi prize takılı, ana açma kapama (şebeke ) düğmesi basılı ve kırmızı renkli çalışma göstergesi yanıyor olmalıdır.
Gerekli kontrolleri yapınız.

Görüntü yok, ses var ise
Hassas istasyon ayarını yapınız.görüntü ayarlarını kontrol ediniz

Görüntü yok, zırıltılı ses var ise
Hassas istasyon ayarını yapınız anten bağlantılarını ve donanımını kontrol ediniz.

Görüntüde gölge (çift görüntü) var ise
Antenin yönünü, yerini değiştiriniz ve daha yükseğe koyunuz. Bu sorunun nedeni yüksek binalardan veya dağlardan yansıyan elektromanyetik dalgalardır.oldukça yükseğe kurulmuş bir anten bu durumu düzeltecektir.

Renkli bir yayında renkli görüntü alınamıyor ise
Hassas istasyon ayarını yapınız renk ayarını kontrol ediniz

Görüntüde parazit ve karışma var ise
Ekranda beyaz renkli benekler veya yatay çizgiler ortaya çıkar, buna , arabaların, neon lambalarının, elektrik matkaplarının,veya diğer elektirikli aletlerin çalışması ile oluşan parazitler neden olur. Önlemek için anteni bu tip parazit kaynaklarından uzak tutmak gerekir.

Karlanma var ise
Tüm ekranda küçük noktalar oluşuyorsa, anten bağlantılarını ve antenin yönünü kontrol ediniz. Anten fişinin iyi takılı olup olmadığını kontrol ediniz. Anten teli ezilmiş, fiş içinde yada ek yerinde kopmuş veya iki ucu birbirine değiyor olabilir.

Radyo frekansları karışıyor ise
Bu karışma,görüntüde dalgalanma veya çapraz çizgiler oluşturur. Bunun nedeni TV alıcınız değil, radyo frekansı kullanan makineler veya diğer sinyallerin oluşturduğu parazitlerdir. Anten yönünün değiştirilmesi, çubuk sayısı fazla anten seçilmesi yararlı olabilir.

TV' ye kumanda edilemiyor ise
Televizyonunuz,ileri teknoloji ürünü özel programlı mikro prosesör ile çalışmaktadır. Komutların karmaşık kullanımı veya diğer nedenler ile TV'niz vereceğiniz komutları anlamaz duruma gelirse, cihaz üzerindeki açma - kapama (şebeke) anahtarlarından kapatınız ve tekrar açınız.

PC ile ilgili sorularınız:
Disk birleştirici ve scandisk yaparken yarıda kesip tekrar yapmaya başlanıyor. Disk birleştirici ve scandisk yapımı bir türlü tamamlanamıyor.
Arka planda başka bir programın çalışıp çalışmadığına dikkat edin.Arka planda hdd'nize okuma/yazma yapıldığı taktirde disk birleştirici veya scandisk yeniden başlar.

Bilgisayarım scandisk yapmaya %10' dan başlıyor. Bu durumda ne yapabilirim?
Bilgisayarınızda işletim sisteminizden kaynaklanan bir sorun vardır.Tekrar kurulması gerekmektedir.

Harddiskimi Formatladım,HDD 20 GB'lik olmasına rağmen 1.99GB olarak gözüküyor.Format atmadan önce böyle bir sorun yoktu.
Fdisk komutunu ilk çalıştırdığınızda karşınız çıkan soruya hayır cevabı verdiğiniz için fdisk bölümlemeyi maksimum sınırı 2 GB olan fat16 türünde gerçekleştirmiş.Fdsik'i tekrar çalıştırın ve ilk soruya evet yanıtı vererek bölümleme işlemini tekrar yapın.

Bilgisayarımda win.2000 yüklü. Başlangıç disketini takıp "format c:" yazığımda bilgileri silemiyorum.Bilgisayarımda win.me yüklü iken böyle bir sorunum yoktu.
Sorununuz disk formatınızın ntfs olmasından kaynaklanmaktadır.Fdisk programını kullanıp "bölüm veya Mantıksal DOS sürücüsü sil" seçeneğinden "DOS Olmayan Bölüm Sil" i seçip buradan ntfs bölümü silebilirsiniz.Sisteminiz restar ettikten sonra "format c:" yazarsanız sorununuz düzelecektir.

Ekran kartı
Ekran kartımı yüklememe rağmen tv out özelliği aktif hale gelmedi.
Ekran kartını tv çıkışı kullanılmasını sağlayan özel bir programa gerek yoktur.Ekran kartı yüklendiği zaman tv çıkış özelliğinin aktif hale gelmesi gerekir.Tv çıkışını kullanamamanız iki sebepden kaynaklanabilir.
1-) Doğru sürücüyü yüklememiş olabilirsiniz.
2-)Tv out özelliğini aktif hale getirmemiş olabilirsiniz.
Özellikler--->Ayarlar--->Gelişmiş--->Output Device 'a gelip karşınıza çıkan pencerede TV özelliğini aktif hale getirin.Bu arada 256 renk ve 640x480 çözünürlükte çalışmayı da ihmal etmeyin.Aksi halde tv'den görüntü alamayabilirsiniz.

Bilgisayarımın ekran kartını değiştirdim. Çözünürlüğü azaltıp çoğaltmama izin verilmiyor.
Ekran kartını doğru olarak tanıtılmadığı sürece çözünürlük ve renk ayarları değiştirilemez.Eski ekran kartınızın kaldırıldığından emin olduktan sonra diğer ekran kartını yüklerseniz sorununuz düzelecektir.

Modem
Modem internet bağlantısını yapmıyor. Hiç bir çevirme sesi gelmiyor.
"Bilgisayarım--->Denetim Masası--->Modem---> Modemler--->Özellikler--->Tanı" ya gelip modemi sorgulayınız.Eğer modem sorgulanabiliyorsa telefon hatlarında bir sorun vardır.Sorgulanamıyorsa doğru modem sürücüsü doğru olarak yüklenmemiştir.Mevcut yazılımı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyiniz.

Win.xp kullanıyorum.Modem ile internete bağlandıktan sonra da bağlanırken çıkarmış olduğu rahatsız edici sesleri çıkarmaya devam ediyor.
"Bilgisayarım--->Denetim Masası--->Modem---> Modemler--->Özellikler--->Ayarlar" a geldiğiniz zaman aşağıda enabled modem speaker seçeneğini göreceksiniz.Bu seçeneği kapattığınız taktirde sorununuz düzelecektir.

Ethernet
Win98 ve win2000 işletim sistemi yüklü 2 bilgisayarı ethernet kartı ile ağdan tanıtıp birbirlerine paylaşım vermek istedik. Fakat başarılı olamadık. Win 2000 yüklü bilgisayar win98 yüklü bilgisayarı görüyor, paylaşım verilen dosyaların içine de giriyor , fakat aynı işlemleri win.98 yüklü bilgisayarda yapamadık.
PC'lerin işletim sistemlerinin birinin Win.98 diğerinin 2000 olması ağda birbirlerini görmesine engel teşkil etmemektedir.Win.2000 olan bilgisayarınız win.98 görebilirken aynı zamanda içerisine erişebilir.Fakat win.98 olan bilgisayarınız win.2000'e erişemez. Win.2000 olan bilgisayarlarda;
Bilgisayarım--->Denetim Masası--->Kullanıcılar ve Parolalar böülümüne gelip ekle butonuna basınız.
Win.98 'in yüklü olduğu bilgisayarın kullanıcı adı ve tam adını girdikten sonra ileri butonuna basıp parola kısmını doldurup tekrar ileri butonuna basıp son derseniz sorununuz düzelecektir.

Ethernet kartı ile birbirine Win.98 yüklü 2 bilgisayarı ağda birbirine bağladı.Bilgisayarlardan birisinin internet bağlantısı varken diğerinin yok. Diğer bilgisayarın internete bağlanabilir mi?
İntenet bağlantısı olan makineye proxiy kurulduğu taktirde ağdaki diğer bilgisayarlar da intenete girebilir.


Tv kartı
Tv kartıı yüklerken "access violation video is not properly installed. please re-run setup at a later time to install the application properly" diye bir hata veriyor.Bu hatadan sonra kurulum tamamlanamıyor.
Sorunun çözümü için öncelikle güvenlik kipte program ekle/kaldır ve aygıt yöneticisinden tv kartına ait yazılımları kaLldırınız.Ssteminizi tekrar windows'dan açarak Başlat--->Bul--->Dosya ve klasörler'e gelip "btaud.dll" yazıp "şimdi göz at" butonuna basınız.Bulunan tüm klasörleri silmeyi deneyiniz.Eğer windows,bulunan klasörleri silmeye izin verirse ve silerseniz sisteminiz tv kartını kurmaya hazır hale gelecektir.Eğer window'sunuz "btaud.dll"dosyasının silinmesine izin vermezse sisteminizi başlangıç disketi ile açıp c:/windows/system> 'a gelip "deltree btaud.dll" yazıp enter tuşuna basarsınız."silinsin mi?" diye sorulan soruya "evet" deyip tekrar enter'a basınız. Bu işlemleri yaptıktan sonra sisteminiz tv kartını kurmaya hazır hale gelecektir.

Fly tv kartı kullanıyorum.Televizyonu normal çatı anteni ile izleye biliyorum.Fakat çanak anten olarak bilinen uydu antenine taktığımda çalışmıyor, ses geliyor ama görüntü gelmiyor.
Çanak anten ile kullanabilmesi için tv kartının sürücüsündeki ayarlar bölümünde cable ya da antenna olarak ayarlanmış bölümü satellite olarak değiştirilmesi gerekiyor.

Multi Media
Soru "M.player programı "ses akımı, ses donanımı cevap vermiyor" uyarısını veriyor. Halbuki winamp problemsiz çalışıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Sorun media player sesleri Wave Out yerine Direct Sound çıkışı üzerinden vermeye çalışmasından kaynaklanmaktadır. Ses kartının güncellenmiş halini ve directx7.0 veya 8.0'ı yükleyiniz. Ayrıca Bilgisayarım---> Denetim masası---> Mutimedia ve sound' a gelip karşınıza çıkacak olan pencerede sound bölümünün alt kısmındaki "use only preferred devices" seçeneğindeki işareti kaldırın.

Kullanmış olduğum speaker'ların ikisinden de farklı miktarlarda ses çıkıyor.
Bu 2 sebepten kaynaklanabilir.
1-)Monitörün sağ alt kısmında, sarı renkteki ses denetim ikonuna çift tıklarsanız karşınıza bir pencere çıkacaktır. Speaker'ların her ikisinden de eşit miktarda ses çıkması için denge yazan kısımlarda ki imeçlerin ortada olması gerekmektedir. Bu imeçler sağa yaklaştıkça sağ, sola yaklaştıkça sol taraftaki speaker'dan çıkan ses miktarı azalır.
2-)Sesi az çıkan speaker arızalı olabilir

Speaker'lardan kapalı olduğu zaman bile "vınlama veya vızıltı" sesi olarak adlandırabileceğim bir ses geliyor. Bu ses speaker'ların fişini elektrikten çekince kayboluyor
Masa üstündeki ses denetimini çift tıklanıp Line In veya hat girişi ikonu onaylanarak minimize edildiği taktirde artık vızıltı sesinin gelmesi kesilecektir.

Bios
Bilgisayarımın bios setup ayarlarına girerken sadece 3 tane öğe çıkıyor; şifre, yeni şifre ve çıkış.Bu neden olabilir ve ne yapabilirim ?
Bios Setup'ınıza şifre koyulmuş. Eğer bu şifreyi yazarsanız diğer Bios mönüleri de karşınıza gelecektir. Şifreyi bilmiyorsanız ,Servis Çağırmanız gerekir

Bilgisayarımın bios setup şifresini unuttum.Ne yapabilirim?
Anakartınızın CMOS pilini çıkartıp tekrar takarsanız şifre ortadan kalkacaktır.

Bilgisayarım bios'u upgrade etmeme izin vermiyor.
Bios setup ayarlarından "bios flash protection" veya "bios flash write control" komutu disabled yaparsanız sorununuz düzelecektir.Enabled olması durumunda bios'a yazma ve silme yapılamaz.

Bios'umu upgrade ederken makinem kilitlendi ve açıp kapattığımda bir daha açılmadı. Bios'un yeniden yazılabilmesi mümkün mü?
Bios'un tekrar yazılması mümkündür. Servis Çağırmanız gerekir

Bilgisayar ilk açılışta "CMOS Checksum error-F1 to continues" mesajı veriyor.
Bilgisayarın Cmos checksum error vermesi bios pilinin bittiğini gösterir.

Elektirik kesilip tekrar geldiğinde bilgisayar kendiliğinden açılıyor.Bilgisayarın isteğim dışında açılmasını nasıl engelleyebilirim?
Anakartının bios versiyonuna bağlı olarak bios setup ayarlarındaki "power again" veya "power state after failture" seçeneklerinde değişiklik yapmanız gerekmektedir.Burada üç seçenek vardır.
1- On: Kesintiden sonra yeniden elektrik gelirse bilgisayar açılır
2- Last state: Elektrik kesilmesinden önceki durumuna bağlı olarak davranır. Açık ise açılır, kapalı ise açılmaz.
3- Off: Ne olursa olsun açılmaz. Açılmasını istemiyorsanız bu seçeneği aktif konuma getirmelisiniz.

Yazıcı
Yazıcı açık konumdayken internet bağlantısı kesiliyor. Ayrıca yazıcı acık konumdayken telefon ahizesinden kesik kesik sinyal sesi geliyor.
Modeminizde mevcut olan koruma devresi, hattınızdan gelen elektriğin düzgün olmamasından dolayı devreye girmekte ve uyarı vermektedir.Sorununuzun düzelmesi için cihazınızın takılı olduğu hattın kesinlikle TOPRAKLI olması gerekmektedir.

Monitör
Bilgisayarımı açmak için kasadaki açma düğmesine bastıktan sonra kasaya elektrik geliyor ve yeşil ışık yanıyor. Ekranda "no signal input" uyarısı görülüyor.
"no signal input" uyarısı sisteminizden monitörünüze gerekli sinyallerin gitmemesinden dolayı verilmektedir.Sorun donanımsaldır. Servis Çağırmanız gerekir

Internet
Internete girmeye çalıştığım zamanlarda IE logolu "Yeniden başlatmanız lazım.hata bilgilerini göndermek ister misiniz,bu sırada kişisel bilgileriniz ve şifreleriniz de gidebilir" yazısı çıkıyor.
Sorununuz intenet explorer ya da işletim sisteminizden kaynaklanmaktadır. İnternet explorer'ı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyiniz.(Mümkünse son ver.) Hata mesajının devam etmesi durumunda işletim sisteminizi tekrar yüklerseniz sorununuz düzelecektir.

Bilgisayarımdan internet ile toplum ahlakına aykırı sitelere girilmesi engellenebilir mi?
Masanızın üzerindeki internet explorer ikonuna mouse'unuzun sağ tuşu ile tıklayarak özellikler deyiniz.Karşınıza çıkacak olan pencerede içerik bölümünü seçip içerik danışmanındaki etkinleştir butonuna basınız.Ratings'deki kategorilerin düzeylerini 0 yapın ve önce uygula sonra da tamam butonlarına basın.
Son olarak; bilgisayarınızı kullananların ayarları değiştirmesini istemiyorsanız bir şifre tanımlayın.


Windows ME kullanıyorum.yanlışlıkla internet bağlantımı internet explorer ile ilişkilendirdim [ birlikte aç ] yaptım ama şimdi bir türlü bu özelliği yok edemiyorum
Internet Explorer'da araçlar kısmına gelerek alt kısımda bulunan internet seçenekleri bölümünü seçin. Karşınıza çıkacak olan pencerede bağlantılar bölümüne girerek istediğiniz bağlantıya tıklayıp kaldır butonuna basınız.

Bilgisayarımdan girilen internet SAYFALARının adreslerini görebilmem mümkün mü?
Internet explorer'ı açtığınız zaman üst kısımdaki "History" ikonuna basınız.Sol tarafa açılacak olan pencerede geçmişte girilen adresleri görebilirsiniz.

Internete bağlı iken ICQ programları hata verip, kapanıyor.
Sorun bazı freeware ve shareware programların IE, ICQ ve diğer bazı programların paylaşımlı kullandığı bazı sistem dosyaları daha eski yada uyumsuz sürümlerle değiştirmelerinden kaynaklanıyor..Internet explore'ırı kaldırıp yeniden kumayı deneyiniz..(Mümkünse IE5,6 veya 6.0). Ayrıca IE'yi işletim sisteminizin dilinde (Türkçe/İngilizce) kurarsanız bu tip tip hataların çıkma olasılığı azalacaktır.

Outlook express kullanıyorum.Herhangi bir sayfa açıkken orada yazan mail adresinin üzerine tıkladığım zaman "varsayılan posta işlemcisi tam yüklenmediği için bu işlem gerçekleştirilemiyor" diye bir uyarı çıkıyor.
Internet explorer--->Özellikler--->Programalar adresine geldikten sonra Email seçeneğini outlook express olarak değiştirirseniz sorununuz düzelecektir.

Net ve nete bağlı diğer programları kullanırken"msvcrt.dll/kernel32.dll/dxmasf.dll/wdmaud.drv/ msmsgs/mmtask/systry/loadqm". Bu mesajlar çıktıktan hemen sonra sistem kapanıyor.
Sorununuz intenet explorer ya da işletim sisteminizden kaynaklanmaktadır. Internet explorer'ı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyiniz. Hata mesajının devam etmesi durumunda işletim sisteminizi tekrar yüklerseniz sorununuz düzelecektir.

İşletim Sistemi
Win.ME kullanıyorum.Yardım ve destek klasörüm çalışmıyor.
Öncelikle bilgisayarınızın TARIH ayarını 14 Nisan 2000 yapınız. Daha sonra
"rundll.exe setupx.dll,InstallHinfSection PCHealth.Install 132 %windir%\INF\PCHealth.inf"
yazısını Başlat--->Çalıştır'a gelip karşınıza çıkacak olan penceye yazıp "tamam" butonuna basarsanız sorununuz çözülecektir.

Bilgisayarıma windows yükledim. Masaüstünde evrak çantam oluşmadı.. Evrak çantası oluşturmak için ne yapmalıyım?
Başlat--->Ayarlar---< Denetim Masası---> Program Ekle/Kaldır--->Windows Kur' a gelin. Karşınıza çıkacak olan pencerede Donatılar'ın içine girip "Evrak Çantası" nı mouse ile işaretleyin. Tamam deyipkarşınıza çıkacakolan pecereye de "Uygula ve Tamam'butonlarını tıkladıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.Bu işlemleri yaptıktan sonra Evrak Çantanız oluşacaktır.

Bilgisayarım açıkken kendi kendine kapanıyor..Sorunun kaynağı ne olabilir?
Makinenizdeki şu ayarları kontrol ediniz; "Başlat--->Ayarlar--->Denetim Masası---> Güç Yönetimi yada Güç Seçeneklerine gelin.Karşınıza çıkacak olan pencerede "sistem bekleme konumu" , "monitörü kapat" ve "sabit diskleri kapat" bölümlerini "hiçbir zaman" yapın.

Bilgisayarımda sistem araçları altındaki " sıkıştırma aracısı ve sistem bilgisi " kısayolları link hatası veriyor.
Sorununuz sıkıştırma aracısı ve sistem bilgisi kısayollarının sistemde ki adreslerini bulamamalarından kaynaklanmaktadır.
C--->Denetim Masası---<Program Ekle/Kaldır---> Windows Kur 'a gelip Sistem araçlarının içine girip tümünü kaldırıp bilgisayarınızı yeniden başlatınız. Sonra sistem araçlarınızın içindekilerin tümünü tekrar yükleyip sisteminizi yeniden başlatınız.
Başlat--->Donatılar--->Sistem Araçları--->Sıkıştırma Aracısı 'na gelip Özellikler deyip
Hedef:"C:/Program Files/Plus!/CMPAGENT.EXE"
ve
Başlat--->Donatılar--->Sistem Araçları--->Sistem Bilgisi 'ne gelip
Özellikler deyip
Hedef:"C:/Program Files/Common Files/Mikrosoft Shared/MSINFO/MSIF032,EXE"
yazarsanız sorununuz düzelecektir.,

Win.2000 kullanıyorum.Bilgisayarım oyun cd'lerini açamıyor, açtığı taktirde hata iletisi veriyor.
Öncelikle Bilgisayarım--->c--->Winnt---> Sistem32--->Dxdia adresine giderseniz karşınıza açılan pencerede disply 'daki DirectX Özelliklerindeki seçeneklerin enabled olarak işaretlenmelidir.Mümkünse win.nt için olan Direct 8.0' kurunuz.

Bilgisayarıma internetten mp 3 yükledim . Şarkının yarısında müzik durdu ve "özel durum oluştu" uyarısı oluştu.
İndirmiş olduğunuz mp3 dosyası yarım kalmış olabilir .Bu yüzden sistem mp3 dosyasını çalmaya çalışırken bu hatayı verebilir.Sizde mevcut bulunan tam bir mp3 dinlemeye çalışınız.Yine sistem aynı hatayı veriyorsa, sisteme virüs girmiş olabilir.Sisteminizi virüs taramasından geçirmeniz tavsiye edilir.

Bilgisayara ikinci bir anti virüs programının yüklenmesinde bir sakınca var mı?
Sisteminize ikinci bir virüs programı yüklemeniz makinenizin yavaşlamasına neden olacaktır. Virüs programları sistemi test ederken çakışmalara da sebebiyet verebilir.

Bazı filmleri açamıyorum.Sistem "dat uzantısı sisteme zarar verir" diye bir uyarı veriyor.
Bazı "dat" uzantılı filmler sadece xmplayer'da açılabilir. Bilgisayarınıza xmplayer yükleyip tekrar deneyiniz.

Müzik dinlerken bazen "mmsystem004" uyarısını çıkıyor.Bu uyarı verildiğinde mp3 dinleyemiyorum.
Bahsetmiş olduğunuz sorun 2 sebepten kaynaklanabilir.
1-)Bazı cd'ler ve internetten indirilen ses dosyaları , arka planda farklı bir ses dosyası açıkken tekrar farklı bir ses dosyasının kullanılmasına izin vermezler. Belirtmiş olduğunuz mp3'ü'yi kullanırken arka planda farklı bir ses dosyasının açık olmamasına dikkat edilmelidir.
2)İşletim siteminiz Win.98,me ise "çoklu otamın" kurulmaması gerekir.
Başlat-----> Ayarlar-----> Denetim Masası----Program Ekle/Kaldır----->Windows Kur'a gelip "çoklu ortamı" işaretleyip üstüne çift tıklarsanız bir pencere açılacaktır.Çeşitli seçeneklerin olduğu o pencerede, seçeneklerin tümünü işaretleyip "tamam" deyip tekrar karşınıza çıkacak olan pencereye "uygula" derseniz ilgili programı bilgisayarınıza yüklemiş olacaksınız.Eğer çoklu ortam bilgisayarınızda zaten kurulu ise kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyiniz.

Bilgisayarımdaki cpu,ram,ekran kartı,ses kartı vb. aygıtlar hakkında bilgilere nasıl ulaşabilirim?
Işletim siteminiz win.98,me ise
Bilgisayarım--->C--->Windows--->Sistem--->Directx
Win.2000 ise
Bilgisayarım--->C--->Winnt--->Sistem32--->Directx
Adresine giderek bilgisayarınızın özelliklerini görebilirsiniz.Ayrıca bu tip bilgileri gösteren çeşitli adresler veya programlar da mevcuttur.

Bilgisayar güç kaynağına bağlı olmadığı zaman 1-2 dakika sonra kilitlenmektedir, ama güç kaynağına bağlanınca kilitlenme ortadan kalkmaktadır.
Soruntoprak hattınızdan, şebeke voltajının düşük olmasından ya da şebekedeki aşırı dalgalanmadankaynaklanabilir.Toprak hattınızı ve şebeke voltajınızı kontrol ettirmenizle sorun muhtemelen çözülecektir.

Win.MeE kullanıyorum.Türkçe karakterlerden bazılarını göremiyorum.
Bilgisayarım--->Denetim masası--->Program ekle/kaldır--->windows kur adresinden çoklu dil desteğini kurarsanız sorununuz düzelecektir.

Donatılar bölümünde bulunan Paint, hesap makinesi, imager gibi programları silinmiş. Nasıl tekrar yükleyebilirim?
Bilgisayarım--->Denetim masası--->Kontrol Panelini---> Program Ekle/Kaldır'a gelip karşınıza çıkacak olan pencereden windows Kur'u seçip Sorununuz böylece düzelecektir.

Aynı sabit diske win.me,2000 ve xp işletim sistemlerinin kurulmasında bir sakınca varmı?
Üç işletim sistemide aynı harddiske rahatlıkla kurulabilir.Dikkat edilecek husus win.xp'nin kurulumunu en sona bırakmaktır.Çünkü win.xp üzerine başka bir işletim sisteminin kurulmasına izin vermez.





Merkez : Yanıkoglu Mah. Nuhnacıbey Cad. No:43/D Elektrik Şirketi Karşısı
Tel : 0352 231 81 87 - 0352 232 55 78
Fax : 0352 232 58 45
Tel 2 : 0352 233 33 39 - 0352 233 32 39
Fax 2 : 0352 233 40 88
ERKAN BEKO Copyright © 2011 web tasarım medyatör